Outdoor

Sådan sikrer du dig varm kaffe i naturen

Bruger du meget tid i naturen, og elsker du at være outdoor, eller vil du bare gerne i gang med det, hjælper vi dig her med at sikre, at du stadig kan få din kaffe, selvom du ikke er hjemme i vante rammer.

Tag udstyr med til at koge vand

Hvis du gerne vil have mulighed for at lave dig en god og varm kop kaffe ude i vildmarken, skal du jo have noget udstyr med til at koge vand på.

Derfor kan det fx være en god idé at finde dig et lille trangia sæt, som giver dig mulighed for bare lige at koge nok vand til at lave din kaffe med. Du kan dog også vælge at bruge det til at koge vand til din aftensmad, hvis du fx har pasta, ris eller nudler med i naturen.

En termokop får kaffen til at holde sig varm længere

Når du har lavet din kop kaffe, kan det være godt at kunne hælde den over i en termokop, så din kaffe holder sig varm i længere tid. Derfor kan det være godt at købe dig en god termokop, som egner sig godt til din tur i det fri.

Med en termokop kan du også blive ved med at bruge den samme kop til at drikke fra, og du kan hele tiden være sikker på, at din kaffe holder sig varm i lang tid.

En kop kaffe er guld værd på en våd dag i naturen

Der er ingen tvivl om, at en god kop kaffe kan være guld værd, hvis du sidder ude i naturen på en regnvejrsdag og fryser. Så er der altså ikke noget som at få sig en god og varm kop kaffe. Det kan vende enhver dag til en plus dag.

Du skal også finde ud af, hvilken kaffe du gerne vil have med dig. Om det skal være rigtige bønner, eller om du bare vil have instant kaffe med, som er nemt lige at blande op.

Er du mere til kakao, kan du jo altid læse mere om Senseo kakao her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.