Outdoor

2 fede udendørs aktiviteter som du kan lave med dine børn

I denne specielle tid hvor hele verden er præget af Covid19, og hvor mange af os derfor er ekstra meget hjemme med vores børn, så er det vigtigt at komme ud i den friske luft og lave nogle udendørs aktiviteter med børnene. Frisk luft og natur er nemlig med til at skabe glæde og mindske sygdom. Læs med her og få inspiration til udendørsaktiviteter, som du kan lave med din familie.

Tag på skovtur

Er dit barn glad for natur, så vil hyppige ture i skoven ikke bare gøre dit barn gladere og sundere, men undersøgelser viser også, at dit barn som voksen vil beholde glæden ved naturen og forsøge at beskytte den.

En god måde at gøre en skovtur mere spændende og sjov for børnene på, det kan være ved at medbringe en lækker madpakke, noget varm kakao, fiskenet og eventuelt forstørrelsesglas, så I sammen kan gå på jagt og udforske skovens kryb og insekter. Når børnene er blevet trætte, så kan I eventuelt finde jer et hyggeligt sted i skoven, slå jer ned på et tæppe og finde malebøgerne frem, alt i mens I lytter til fuglene synger.

Der er ingen grænser for, hvad man kan lave af sjove aktiviteter i en skov, det handler blot om at tænke kreativt og finde de aktiviteter, som passer bedst til netop jeres familie.

Udforsk København

Hører dine børn til den lidt ældre målgruppe, hvor skovture og insektjagt måske ikke længere er det mest spændende i verden? så kan i tage ud og udforske storbyen i stedet. Der er massevis af sjove og spændende seværdigheder i København, og det er samtidig en super hyggelig måde at få noget kvalitetstid og gode minder med familien på.

Dog kan sådan en københavnertur hurtigt godt løbe op i den dyre ende, hvis familien har ønske om både en tur i tivoli, en tur i zoologisk have, shopping på strøget og kanalrundfart, som alt sammen jo næsten er et must at opleve, når man er i København. Det kan derfor være en god ide at spare lidt penge op eller eventuelt overveje at tage et lille lån, hvis man ønsker at give familien nogle super fede og uforglemmelige dage i storbyen. Lån dine penge her og få nogle fantastiske oplevelser i det fri!

2 fede udendørs aktiviteter som du kan lave med dine børn
2 fede udendørs aktiviteter som du kan lave med dine børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.