3 tips til overnatning i naturen

Vil du gerne snart på en tur ud i naturen, sove under åben himmel, lave mad over ild og så videre, er der her et par tips, du med fordel kan tage med dig.

Husk det rette udstyr

Først og fremmest kan det være klogt at sætte dig ned og undersøge, hvad der ville være godt at have med på sådan en tur. Især hvis det er første gang, du skal på overlevelsestur i naturen.

Der findes en masse forskellig outdoor udstyr, og der er ingen grund til at tage hele outdoor butikken med. Men der er nogle essentielle ting, som du vil blive glad for at have med dig på din tur.

Find det billigste internet abonnement og kom i gang med at finde det rette udstyr på nettet. Der er mange gode tips online, som du kan lære af og tage til dig. Har du ikke adgang til nettet, eller har du problemer med din nuværende udbyder, så lav en bredbånd sammenligning og find frem til en god løsning for dig og din husstand.

Tag en mobil med til nødstilfælde

Det kan også være en god idé at have en mobil med på din tur. Simpelthen af den grund, at der jo kan ske et uheld for dig eller en af de kammerater, når du er på tur, og så er det godt at kunne ringe efter hjælp, skulle det blive nødvendigt.

Mange tænker, at det jo kan være rart at komme lidt offline, når du er i naturen. Og du kan også sagtens holde din mobil slukket undervejs på turen. Men tag en mobil med for en sikkerheds skyld, så I altid har mulighed for at ringe til nogen, hvis en af jer kommer til skade eller bliver akut syge.

Planlæg hvad du skal have at spise

Sidst, men ikke mindst, kan det også være godt at tænke lidt over, hvad du skal have at spise på din tur.

Skal du leve af naturen og lave mad over bål, behøver du ikke så meget. Men ellers kan du komme rigtig langt med et trangia sæt, en lille gasbrænder og en gryde eller to. Så kan du altid koge noget pasta, eller hvad du ellers har med som nødration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.